فهرس المقالات احمد کلباسی اشتری المقاله 1 - The effects of solar drying on drying kinetics and effective moisture diffusivity of pistachio nut Mohsen Mokhtarian Hamid Tavakolipour Ahmad Kalbasi-Ashtari Fatemeh Koushki Food and Health , العدد 5 , السنة 4 , پاییز 2021 المقاله 2 - Lyophilization Process Effect Investigation on Quality Characteristics of Sugar used in Pharmaceutical Industry Fatemeh Seyedsadjadi M. Honarvar Ahmad Kalbasi Ashtari Mahmood Ghorannevis Hossein Bakhoda Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 29 , السنة 14 , بهار 2024 المقاله 3 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال 20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3 10.30495/jfst.2021.680650 موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400 المقاله 4 - بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4 10.30495/jfst.2021.1927899.1716 عالیا خلیلی حمید توکلی پور لیلا روزبه نصیرائی احمد کلباسی اشتری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402