فهرس المقالات محسن مختاریان المقاله 1 - The effects of solar drying on drying kinetics and effective moisture diffusivity of pistachio nut Mohsen Mokhtarian Hamid Tavakolipour Ahmad Kalbasi-Ashtari Fatemeh Koushki Food and Health , العدد 5 , السنة 4 , پاییز 2021 المقاله 2 - Laying hens’ diet modification with flaxseed and fish oils to enrich egg yolks with omega-3 fatty acids and vitamin D3 Reza Kazempoor Arman Ghorbanzadeh Mohsen Mokhtarian Saeed Rasoulinezhad Food and Health , العدد 4 , السنة 4 , تابستان 2021 المقاله 3 - Performance of machine learning system to prediction of almond physical properties Mohsen Mokhtarian Hamid Tavakolipour Hassan Hamedi Amir Daraei Garmakhany Food and Health , العدد 5 , السنة 3 , پاییز 2020 المقاله 4 - تعیین و مدلسازی ویژگیهای رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) 20.1001.1.24234966.1400.13.4.9.9 10.30495/jfst.2021.680667 محسن مختاریان مرجان نوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 5 - بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو حمید توکلی پور محسن مختاریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396 المقاله 6 - Propolis as a Natural Preservative for Frozen Fish Burgers: A Kinetic Study of Lipid Oxidation and Microbial Growth Mohsen Mokhtarian Mohsen Dalvi-Isfahan Fatemeh Koushki Food and Health , العدد 1 , السنة 7 , بهار 2024