فهرس المقالات حمید سرحدی المقاله 1 - بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهای فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم 20.1001.1.24234966.1401.14.2.12.5 10.30495/jfst.2021.684143 سمیه سنجری حمید سرحدی فاطمه شهدادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 2 - شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت 20.1001.1.24234966.1400.13.4.3.3 10.30495/jfst.2021.680661 عبدالواحد صفرزائی حمید سرحدی علیرضا داشی پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 3 - خصوصیات فیزیکوشیمیایی،آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه 20.1001.1.24234966.1402.15.1.5.3 10.30495/jfst.2021.685706 علیرضا سجادی حمید سرحدی عبدالواحد صفرزائی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402