فهرس المقالات فاطمه شهدادی المقاله 1 - بررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها 10.30495/jftn.2022.64555.11166 سپیده خراسانی فاطمه شهدادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 2 - تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر 10.30495/jftn.2023.72790.11247 فاطمه شهدادی سپیده خراسانی فرناز توکلی منوچهر استوار علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402 المقاله 3 - بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهای فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم 20.1001.1.24234966.1401.14.2.12.5 10.30495/jfst.2021.684143 سمیه سنجری حمید سرحدی فاطمه شهدادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 4 - تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری 10.30495/jfst.2021.1941584.1759 فاطمه شهدادی اعظم سیدی شهناز فتحی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 5 - بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما 20.1001.1.24234966.1402.15.2.5.5 10.30495/jfst.2020.1907461.1664 بهنام بیداری فاطمه شهدادی نگین عباس زاده ایمانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 6 - جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا فاطمه شهدادی صدیقه کریمی نژاد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1399 المقاله 7 - تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری اسماعیل ترک آبادی زینب فتوحیان فاطمه شهدادی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1400