فهرس المقالات محمد چمنی المقاله 1 - تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس مریم میزانی الناز زینال زاده عباس گرامی محمد چمنی علوم غذایی و تغذیه , العدد 27 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 2 - بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی مهرداد قوامی اورنگ عیوض زاده محمد چمنی سیدمهدی سیدین علوم غذایی و تغذیه , العدد 26 , السنة 7 , بهار 1389 المقاله 3 - اثر برخی از تنظیمکنندههایرشد،کیتوزان و اسانسدارچین بر بهبودکیفیت تغذیه ای و عمرپساز برداشت پرتقالرقم تامسون ناول 10.30495/jfst.2021.1941763.1760 بهروز علی جو وحید عبدوسی وحید زرین نیا سپیده کلاته جاری محمد چمنی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403