فهرس المقالات سهراب معینی المقاله 1 - غنی سازی نان بروتشن با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سهراب معینی الهام رحیم زاده علی اصغر خانی پور پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1388 المقاله 2 - تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده Otolithes ruber))نگهداری شده در یخ امیرمجتبی ستوده سهراب معینی پریسا نجاتخواه معنوی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1388 المقاله 3 - بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد سهراب معینی رضوان موسوی ندوشن ستاره آقایی پور پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1396 المقاله 4 - شناسایی اسیدهای چرب و تعیین زمان ماندگاری ماریناد گرم تولیدی از ماهی قزل آلا به مدت 90 روز سودابه احمدپور چورکوچانی سهراب معینی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1394 المقاله 5 - بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی 6 ماه نگهداری درسردخانه در دمای 18- درجه سانتی گراد مونا خانی فاطمه انصاری فرد سهراب معینی ژاله خوشخو پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1391 المقاله 6 - تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia) فاطمه انصاری فرد مونا خانی سهراب معینی مسعود هدایتی فرد پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1390