List of Articles سهراب معینی Article 1 - غنی سازی نان بروتشن با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) S. Moini E. Rahimzade A. S. Khanipour , Issue 2 , Year , Winter 2009 Article 2 - تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده Otolithes ruber))نگهداری شده در یخ A. Sotoodeh S. Moini P. Nejatkhah Manavi , Issue 1 , Year , Summer 2009 Article 3 - بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد S. Moeini R. Mosavi Nadoshan S. Aghayipour , Issue 2 , Year , Winter 2017 Article 4 - شناسایی اسیدهای چرب و تعیین زمان ماندگاری ماریناد گرم تولیدی از ماهی قزل آلا به مدت 90 روز S. Ahmadpour S. Moeini , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 5 - بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی 6 ماه نگهداری درسردخانه در دمای 18- درجه سانتی گراد M. Khani F. Ansari Fard S. Moini Zh. Khoshkhoo , Issue 2 , Year , Autumn 2012 Article 6 - تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia) F. Ansarifard M. Khani S. Moeini M. Hadayatifard , Issue 5 , Year , Summer 2011