فهرس المقالات شاهرخ شعبانی المقاله 1 - بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال 10.30495/jftn.2022.65032.11171 یاسمن محمد نامدار شاهرخ شعبانی حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 78 , السنة 20 , بهار 1402 المقاله 2 - مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) 10.30495/jftn.2022.65507.11176 فاطمه صابر باغبان شاهرخ شعبانی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 77 , السنة 20 , زمستان 1401 المقاله 3 - بررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان زینب صداقت مهران محسنی کوروش کمالی مریم حسن شاهرخ شعبانی نیکتا فردوسی علوم غذایی و تغذیه , العدد 46 , السنة 12 , بهار 1394 المقاله 4 - مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس فرزانه سادات غفوری شاهرخ شعبانی افشین آخوندزاده بستی علوم غذایی و تغذیه , العدد 59 , السنة 15 , تابستان 1397 المقاله 5 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ مریم رنجبر انوشه شریفان شاهرخ شعبانی مهدی امین افشار علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393 المقاله 6 - امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن شاهرخ شعبانی فاطمه مالامیری کجوری حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403