فهرس المقالات حسین باخدا المقاله 1 - Optimization and modeling of growth conditions for <i>Lactobacillus brevis</i> IBRC10818 for biosynthesis of gamma-aminobutyric acid, affected by ultrasonic shock 10.30495/fh.2023.73163.1135 Mahboobe Rezaei Younes Ghasemi Anousheh Sharifan Hossein Bakhoda Food and Health , العدد 0 , السنة 6 , زمستان 2023 المقاله 2 - بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال 10.30495/jftn.2022.65032.11171 یاسمن محمد نامدار شاهرخ شعبانی حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 78 , السنة 20 , بهار 1402 المقاله 3 - بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی 10.30495/jftn.2022.42222.10945 مرجان رسولی بابک غیاثی طرزی مهدی سیدین اردبیلی حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 4 - ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) مریم افشار بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو علیرضا نصیری حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 5 - Identification of Volatile Compounds Originating from Secondary Contamination and Packaging Materials in UF and White Brine Cheeses Narges Sabouri Yadollah Yamini .M. R Ehsani حسین باخدا Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 29 , السنة 14 , بهار 2024