Effects of fish Protein Hydrolysate of Caspian Sprat (Clupeonella engrauliformis)on Oxidative Stability and Functional Properties of Its Mince During Frozen Storage
Subject Areas :
Bahareh Shabanpour
1
(گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران.)
Parastoo Pourashouri
2
(گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران.)
Zahra Besharati
3
(گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران.)
Keywords:
Abstract :
Suárez, J.C. 2016. Mince from Tilapia-Backbone: Effects of washing and cryoprotectant addition during frozen storage. Journal of Food Research, 5(5):32.
_||_