List of Articles پرستو پورعاشوری Article 1 - تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال E. mohammadinezhad A. Alishahi P. Pourashoori H. mirsadeghi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 2 - اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال B. Shabanpour G. Ghorbanian S.M. Ojagh P. Pourashouri S. M. Aghili Negad Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 3 - مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران 20.1001.1.24234966.1397.10.4.11.0 محبوبه موسی یی پور بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری انیسه جمشیدی یاسمن اعتمادیان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهسا رجب زاده پرستو پورعاشوری بهاره شعبان پور علیرضا عالیشاهی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 5 - اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد 20.1001.1.24234966.1401.14.3.6.1 10.30495/jfst.2021.684148 Bahareh Shabanpour Parastoo Pourashouri Zahra Besharati Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 6 - تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده 20.1001.1.24234966.1399.12.4.6.9 10.30495/jfst.2020.674530 حجت میر صادقی علیرضا عالیشاهی مهدی اجاق پرستو پورعاشوری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026