Evaluation of Antioxidant and Antibacterial Properties of Chlorophyll Extracted from Persian Clover (Trifolium resupinatum L.)
Subject Areas :
Gholam Reza Mahdipour Damiri
1
(دانشآموخته دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت اله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.)
Ali Motamedzadegan
2
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم مهندسی زراعی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران.)
Reza Safari
3
(استادیار، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ساری، ایران.)
Seyyed Ahmad Shahidi
4
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.)
Azadeh Ghorbani HasanSaraei
5
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.)
Keywords:
Abstract :
_||_