List of Articles رضا صفری Article 1 - ارزیابی تاثیر مهار کننده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر آفلاتوکسین هایB1 و B 2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا محمدرضا سعید یاصل رضا صفری Journal of Comparative Pathobiology , Issue 2 , Year , Summer 1389 Article 2 - جداسازی و ارزیابی فعالیت برخی از باکتریهای شاخص اکسید کننده آمونیاک، نیتریت و نیترات از مزارع پرورش ماهیان گرمابی در استان مازندران رضا صفری دکتر محمد رضا سعیدی اصل زهرا یعقوب زاده Journal of Comparative Pathobiology , Issue 19 , Year , Winter 2007 Article 3 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین 10.30495/jfh.2022.1965125.1370 R. Safari S. Reyhani Poul Sakineh Yeganeh Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2022 Article 4 - ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها 10.30495/jfh.2022.1940567.1326 S. Reyhani Poul S. Yeganeh R. Safari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 5 - تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس رضا Safari M.R Saeidi Asl Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2011 Article 6 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 Ali Sardarian Esmaeil Ataye Salehi Akram Arianfar Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 7 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) 20.1001.1.24234966.1400.13.1.11.5 10.30495/jfst.2021.680637 فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 8 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین 20.1001.1.24234966.1401.14.4.9.6 10.30495/jfst.2021.684164 Maryam Norouzi ChaKali Shabnam Haghighat Khajavi Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 9 - ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.10.8 10.30495/jfst.2020.1905277.1655 Gholam Reza Mahdipour Damiri Ali Motamedzadegan Reza Safari Seyyed Ahmad Shahidi Azadeh Ghorbani HasanSaraei Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 10 - بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.11.9 10.30495/jfst.2020.1905693.1657 Seyyed Rasoul Shah Hosseini Seyyed Rohollah Javadian Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 11 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر 10.30495/jfst.2021.1940789.1756 Dina Mirsadeghi Darabi Peiman Ariayi Reza Safari Mohammad Ahmadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 62 , Year , Winter 2025 Article 12 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز 20.1001.1.24234966.1398.11.1.1.1 10.30495/jfst.2019.667478 لیلا رستم میری محمد رضا سعیدی اصل رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 13 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب 20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4 10.30495/jfst.2020.674131 راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 14 - Chemical composition and antimicrobial activity of Achillea wilhelmsii C.Koch essential oil against selected bacterial and fungal pathogens of fish میلاد عادل آرمین عابدین امیری مریم دیوبند رضا سفری الهام خلیلی Journal of Medicinal Herbs, "J. Med Herb"(Formerly known as Journal of Herbal Drugs or J. Herb Drug) , Issue 4 , Year , Spring 2015 Article 15 - Antimicrobial Potentials of Iron Oxide and Silver Nanoparticles Green-Synthesized in Fusarium solani 10.22034/jchr.2021.1928198.1293 Masoomeh Sasani Ebrahim Fataei Reza Safari Fatemeh Nasehi Marzieh Mosayyebi Journal of Chemical Health Risks , Issue 1 , Year , Winter 2023