List of Articles علی معتمدزادگان Article 1 - تاثیر غلظت های مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی ساردین و ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا علی طاهری عبدالمحمد عابدیان کناری علی معتمدزادگان مهران حبیبی رضایی امین اوجی فرد Journal of Comparative Pathobiology , Issue 1 , Year , Summer 2013 Article 2 - تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss) علی طاهری عبدالمحمد عابدیان کناری رویین حلاج مهران حبیبی رضایی علی معتمدزادگان امین اوجی فرد Journal of Comparative Pathobiology , Issue 5 , Year , Winter 2012 Article 3 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix) ربابه سقایی علی معتمدزادگان مسعود رضایی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 38 , Year , Summer 2013 Article 4 - بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) سمیرا Sabagh Pour علی Motamed Zadegan میلاد Hadidi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 46 , Year , Summer 2015 Article 5 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی 20.1001.1.24234966.1401.14.3.3.8 10.30495/jfst.2020.580767.1447 Shabnam Hamzeh Ali Motamedzadegan Seyyed-Ahmad Shahidi Mohammad Ahmadi Joe Mack Regenstein Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 6 - ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.10.8 10.30495/jfst.2020.1905277.1655 Gholam Reza Mahdipour Damiri Ali Motamedzadegan Reza Safari Seyyed Ahmad Shahidi Azadeh Ghorbani HasanSaraei Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402