Subject Areas :
محمد مهدی نعمت شاهی
1
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
امیر حسین الهامی راد
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
نفیسه نعمت شاهی
3
(دانشجوی دکتری زیست شناسی- فیزیولوژی گیاهی،گروه علوم پایه، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.)
سید حسین استیری
4
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
Keywords:
Abstract :
antioxidant effect of glycosidically bound volatile compounds from oregano (Origanum vulgar L. ssp. hirtum). Food chemistry, 71: 79-83.
contents by Folin-Denis assay. Nippon Shokuhin Kagaku Kaishi. 49: 507-511.