List of Articles بیژن خورشیدپور Article 1 - اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک B. Falahat R. Pourahmad B. Khorshidpour Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 69 , Year , Winter 2021 Article 2 - بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی Sh. Daliri B. Khorshidpour R. Pourahmad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 67 , Year , Summer 2020 Article 3 - اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا B. Kouhestani R. Pourahmad B. Khorshidpour Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 58 , Year , Summer 2018 Article 4 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری Bijan khorshidpour Mahnaz Hashemi Ravan Saeedeh Aianifard Zohreh Yahyaei Sufiani Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 5 - افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن Bijan khorshidpour Simin Asadolahi Mahshid Rezaei leyla Nateghi Zahra Mostafa Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 6 - قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی Bijan Khorshidpour Nobandengani Zeinab Esmaili Sara Abbasi Vardeh Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2023 Article 7 - اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر Malikeh Mohebali Mohammad Reza Eshaghi Bijan Khorshidpour Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2021