List of Articles مهناز هاشمی روان Article 1 - مقایسه شاخصهای رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری 20.1001.1.22518851.1400.17.1.11.2 10.30495/jvm.2022.1934595.1179 نازنین زند مهناز هاشمی روان صدرا صالح نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1400 Article 2 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک Mahdieh Sadat Azarfam Mahnaz Hashemiravan Simin Asadollahi Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 3 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری Bijan khorshidpour Mahnaz Hashemi Ravan Saeedeh Aianifard Zohreh Yahyaei Sufiani Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 4 - آنزیم های موجود در شیر Mandana Zormand mahnaz hashemi ravan Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2023 Article 5 - تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت Hosain Rahimi Majd Mahnaz Hashemiravan Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 6 - امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت Atiyeh Nasseri Mahnaz Hashemiravan Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 7 - بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع Masoomeh Delfani Mahnaz Hashemi Ravan Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 8 - بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه Morva Hosseiny Mahnaz Hashemiravan Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 9 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو 20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3 10.30495/jfst.2019.544374 علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 10 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس Mahnaz Hashemiravan Mehrdad Karimi majd Ali Reza Shahab Lavasani Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2018 Article 11 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال Fatemeh Sabaghi Rezvan Pourahmad Mahnaz Hashemiravan Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2019