List of Articles حجت کاراژیان Article 1 - بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1401.14.1.10.1 10.30495/jfst.2021.684127 عباس باشی حجت کاراژیان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 2 - بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات بهناز انتظاری حجت کاراژیان اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 3 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک فاطمه حسینی طباطبایی حجت کاراژیان رضا کاراژیان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1396 Article 4 - تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق حجت کاراژیان نینا دلیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395 Article 5 - بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن نازیلا اولادزاد حجت کاراژیان هومن بهمن پور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395