List of Articles زهره دیدار Article 1 - بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل Z. Didar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 67 , Year , Summer 2020 Article 2 - استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن 10.30495/jftn.2022.19311 A. Abdollahi M. Vazifedoost Z. Didar R. Karazhian M. Armin Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 74 , Year , Summer 2023 Article 3 - امکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دوسر توسط تخمیر همزمان استارترهای مختلف اسید لاکتیک باکتریها و رایزوپوس اولیگوسپوروس زهره Didar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 44 , Year , Winter 2014 Article 4 - تولید انرژی های تجدیدپذیر از پسماندهای ناشی از تولید و فرآوری مواد غذایی 20.1001.1.15625532.1397.16.1.9.0 Zohreh Didar Human & Environment , Issue 1 , Year , Summer 2018