List of Articles شهرام حنیفیان Article 1 - Prevalence, virulence factor and antibiotic susceptibility patterns of <i>Salmonella</i> spp. from poultry products in Ardabil province 10.30495/fh.2022.68315.1112 Ghadir Shahbazi Jalal Shayegh Siamak Ghazaei Mohamad Hossein Movassagh Ghazani Shahram Hanifian Food and Health , Issue 4 , Year , Summer 2022 Article 2 - بررسی تنوع گونهای باسیلوسهای جدا شده از بیوفیلم مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآوردههای شیر َA. Ansari S. Hanifian Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 3 - اثر مهاری جدایههای بومی انتروکوک بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی 10.30495/jfh.2019.545853 S. Tafkiki S. Hanifian Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 4 - آلودگی ادویه و سبزیهای معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونهای باکتریهای رودهای S. Moladoust S. Hanifian Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2018 Article 5 - اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویههای لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی 10.30495/jfh.2021.1916560.1297 S. R. Hamidi S. Hanifian Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 6 - فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها 10.30495/jfh.2022.1960661.1358 A.H. Khalili Agdam Sh. Zomorodi L. Roufegari-Nejad A. Khosrowshahi S. Hanifian Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 7 - آلودگی کپکی شیر خام و فرآوردههای آن: فراوانی، تنوع گونهای و شناسایی منابع آلودگی طاهره Moshtaghi Maleki شهرام Hanifian Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2015 Article 8 - میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونهای باکتریهای اسپوردار هوازی در ادویهها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز Nastaran Lesanifar Shahram Hanifian Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 9 - لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی Aida Kalantaripour Shahram Hanifian Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 10 - بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی Rasoul Rezapour Shahram Hanifian Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2018 Article 11 - اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو 10.30495/jfm.2022.1945196.1745 Jwan Wali Abdulrahman Aljaf Shahram Hanifian Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2023