List of Articles ودود رضویلر Article 1 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان R. Shihegar H. Mirzaei K. mohammadi G. Karim V. Razavilar Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 2 - اندازهگیری میزان هیستامین و تعیین باکتریهای تولیدکننده آن در تون ماهی هوور منجمد ولی اله Koohdar ودود Razavilar Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2012 Article 3 - مطالعه اثرات توأم مونولورین و اسانسهای پونه (Mentha pulegium L.) و نعناع (Mentha spicata L.) روی باسیلوس سرئوس و اشریشیاکولای O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی مسلم Neyriz Nagadehi S.M Razavi-Rohani گیتی Karim ودود Razavilar امیر Zeynali رضا Delshad Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 5 , Year , Winter 2010 Article 4 - اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC Roghayeh Sokoutifar Vadood Razavilar Seyed Amir Ali Anvar Shahram Shoeibi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2019 Article 5 - کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی 10.30495/jfm.2021.683006 reza khadivi boroujeni vadood razavilar Seyed Amir Ali Anvar behruz Akbari Ardagani Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2021