List of Articles حمید میرزایی Article 1 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان R. Shihegar H. Mirzaei K. mohammadi G. Karim V. Razavilar Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 2 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب 10.30495/jfh.2021.1916571.1298 N. Shabani A. Javadi H. Jafarizadeh-Malmiri H. Mirzaei J. Sadeghi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 3 - بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول 10.30495/jfh.2020.1908282.1283 kh. Abbaszadeh Maroufan H. Mirzaei A.A. Matin A. Javadi A. Amani-gadim Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2020 Article 4 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی 10.30495/jfh.2022.1964791.1366 S. Alireza Mortazavi Tabrizi Asshin Javadi Navideh Anarjan جاوید Mortazavi H. Mirzaei Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2022 Article 5 - بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن 10.30495/jfh.2021.677459 M.A. Rahimizad Toulon H. Mirzaei A.A. Matin A. Javadi A. Amani Ghadim Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 6 - شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی 10.30495/jfh.2023.1986171.1401 Faezeh Salek Hamid Mirzaei Jalil Khandaghi Afshin Javadi Yosef Nami Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2023 Article 7 - جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ 10.30495/jfh.2022.1959723.1357 H. Jafarzadeh H. Mirzaei Shahram Hanifian افشین Javadi J. Shayegh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 8 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی 10.30495/jfh.2022.1965039.1368 E. Zanganeh H. Mirzaei S.M. Jafari M. R. Afshar Mogaddam َA. Javadi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 9 - اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1973949.1384 Ali Khodadadi Baighout Afshin Javadi Sodeif Azadmard Hamid Mirzaei Younes Anzabi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 10 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری 10.71876/jfh.2024.4021443 Farzad Noei Hamid Mirzaei Navideh Anarjan Afshin Javadi Mohammd Ali Behnajady Food Hygiene , Issue 52 , Year , Winter 2024 Article 11 - مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلیفرمها و اشریشیا کولای بیماریزا محمد Pourali-Behzad حمید Mirzaei Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2011 Article 12 - مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 مهوش Anvarinejad حمید Mirzaei Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2013 Article 13 - جستجو و شناسایی هلیکوباکتر پلوروم در کبد و محتویات سکوم تعدادی از طیورگوشتی ارجاعی به درمانگاههای شهر تبریز، با استفاده از روشهای کشت و PCR 10.30495/jvcp.2022.1959425.1367 Seyed mohammad Alavi shoushtari Afshin Javadi Golamreza Zarrini Hamid Mirzaei Shahram Hanifian Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 14 - بررسی رخداد توکسمی آبستنی در گوسفندان منطقه صوفیان تبریز Ali Hassanpour Gh Moghaddam بهرام Amoughli Tabrizi حمید Mirzaie کریم Hajipour Sofiani Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 1 , Year , Summer 2007 Article 15 - مطالعه تغییرات ویژگیهای شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن حمید Mirzae علی Aligholi nezhad Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 2 , Year , Autumn 2011 Article 16 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 Farhan Ahadi Afshin Javadi Hoda Jafarizadeh Malmiri Navideh Anarjan Hamid Mirzaie Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 17 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا Fareba Bakhshi hamid mirzaii نارملا آصفی Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 18 - جداسازی و بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی آنتروکوکها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم 10.30495/jfm.2022.1944859.1744 حمید میرزائی Zahra Nourihamed Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 19 - مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی 10.30495/jfm.2022.1968051.1790 Fardin Kouhi حمید میرزائی yousef Nami Jalil Khandaghi Afshin Javadi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023