List of Articles مهرو اسماعیلی Article 1 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی 10.30495/jfh.2023.1982517.1394 Behzad Akbarzadeh Najar Peiman Ariaii Mahro Esmaeili Roya Bagheri Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2023 Article 2 - تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز 10.71876/jhf.2024.3061408 Elham Ghafari P. Ariaye Roya Bagheri Mahro Esmaeili Food Hygiene , Issue 52 , Year , Winter 2024 Article 3 - بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1989373.1406 Azin Kiakojori peiman ariaii Roya Bagheri Mahro Esmaeili Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 4 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی 20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4 10.30495/jfst.2020.1891527.1609 Mahroo Esmaeili Peiman Ariayi Leila Roozbeh Nasiraie Maryam Yousef Pour Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 5 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج 10.30495/jfst.2022.1971387.1829 نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles