List of Articles سید ابراهیم حسینی Article 1 - تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال 10.30495/jftn.2023.73183.11252 S. Soleymanfallah Zh. Khoshkhoo S.E. Hosseini M. H. Azizi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 80 , Year , Winter 2024 Article 2 - بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان 10.30495/jftn.2022.19308 S. Okhli H. Mirzaei S.E. Hoseini Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 74 , Year , Summer 2023 Article 3 - بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس M.S. Amiri S.E. Hoseini B. Khayambashi G.H. Asadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 4 - بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ 10.30495/jftn.2022.19313 M. Milani A.R. Rahman S.E. Hoseini Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 74 , Year , Summer 2023