List of Articles مریم قراچورلو Article 1 - تأثیر افزودن روغن استخراج شده از بافت چربی ذخیره ای شترمرغ (Struthio Camelus) بر پایداری اکسایشی روغن سویا N. Dehghani Maryam Gharachorloo P. Ghasemi Afshar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 83 , Year , Summer 2024 Article 2 - بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران مریم قراچورلو امین موسوی خانقاه مریم میزانی شهرام شعیبی مرتضی شهرستانی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 34 , Year , Summer 2012 Article 3 - ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه مریم قراچورلو افسانه شاهوردی سید ابراهیم حسینی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 30 , Year , Summer 2011 Article 4 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 36 , Year , Winter 2012 Article 5 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن مغز هسته انبه سه واریته کشت شده در ایران مریم قراچورلو ژامک جعفری Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 39 , Year , Autumn 2013 Article 6 - فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین مریم قراچورلو فاطمه رضائی رضا عزیزی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 38 , Year , Summer 2013 Article 7 - بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی مریم قراچورلو مهرناز سیمان پور مریم فهیم دانش Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 35 , Year , Autumn 2012 Article 8 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا مهرداد قوامی شیدا کدیور مریم قراچورلو بابک دلخوش Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 26 , Year , Summer 2010 Article 9 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل zahra kamali rosta maryam gharachorloo amirhosein elhami rad reza azizi nezhad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 43 , Year , Autumn 2014 Article 10 - تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا L. Sedaghat Boroujeni M. Hojjatoleslamy M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 57 , Year , Winter 2018 Article 11 - مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا M. Haddadi M. Gharachorloo B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 63 , Year , Autumn 2019 Article 12 - تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا Masome Sadat Mir rezaee Rodaki Mohamad ali Sahari Babak ghiassi Tarzi Maryam Gharachorloo Mohsen Barzegar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 45 , Year , Winter 2015 Article 13 - مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) سپیده Hosseini مریم Gharachorloo بابک Ghiassi Tarzi مهرداد Ghavami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 44 , Year , Winter 2014 Article 14 - اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا M. Ashofteh M. Ghavami M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 60 , Year , Winter 2019 Article 15 - Quantitative Changes in Ascorbic Acid and Chlorophyll Contents of Parsley (Petroselinum crispum) and Dill (Anethum graveolens) Harvested in Three Consecutive Months of Spring 10.30495/jfbt.2022.66836.10287 F. Mirmohammadmakki M. Gharachorloo M. Ghavami V. Abdossi R. Azizinezhad Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 25 , Year , Spring 2024 Article 16 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 26 , Year , Summer 2024