List of Articles مریم قراچورلو Article 1 - بررسی استفاده از چربی ذخیره ای شترمرغ (Struthio Camelus) جهت بهبود پایداری اکسایشی روغن سویا N. Dehghani Maryam Gharachorloo P. Ghasemi Afshar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 83 , Year , Summer 2024 Article 2 - بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران مریم قراچورلو امین موسوی خانقاه مریم میزانی شهرام شعیبی مرتضی شهرستانی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 34 , Year , Summer 2012 Article 3 - ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه مریم قراچورلو افسانه شاهوردی سید ابراهیم حسینی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 30 , Year , Summer 2011 Article 4 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 36 , Year , Winter 2012 Article 5 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن مغز هسته انبه سه واریته کشت شده در ایران مریم قراچورلو ژامک جعفری Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 39 , Year , Autumn 2013 Article 6 - فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین مریم قراچورلو فاطمه رضائی رضا عزیزی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 38 , Year , Summer 2013 Article 7 - بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی مریم قراچورلو مهرناز سیمان پور مریم فهیم دانش Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 35 , Year , Autumn 2012 Article 8 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا مهرداد قوامی شیدا کدیور مریم قراچورلو بابک دلخوش Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 26 , Year , Summer 2010 Article 9 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل zahra kamali rosta maryam gharachorloo amirhosein elhami rad reza azizi nezhad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 43 , Year , Autumn 2014 Article 10 - تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا L. Sedaghat Boroujeni M. Hojjatoleslamy M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 57 , Year , Winter 2018 Article 11 - مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا M. Haddadi M. Gharachorloo B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 63 , Year , Autumn 2019 Article 12 - تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا Masome Sadat Mir rezaee Rodaki Mohamad ali Sahari Babak ghiassi Tarzi Maryam Gharachorloo Mohsen Barzegar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 45 , Year , Winter 2015 Article 13 - مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) سپیده Hosseini مریم Gharachorloo بابک Ghiassi Tarzi مهرداد Ghavami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 44 , Year , Winter 2014 Article 14 - اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا M. Ashofteh M. Ghavami M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 60 , Year , Winter 2019 Article 15 - Quantitative Changes in Ascorbic Acid and Chlorophyll Contents of Parsley (Petroselinum crispum) and Dill (Anethum graveolens) Harvested in Three Consecutive Months of Spring 10.30495/jfbt.2022.66836.10287 F. Mirmohammadmakki M. Gharachorloo M. Ghavami V. Abdossi R. Azizinezhad Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 25 , Year , Spring 2024 Article 16 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 26 , Year , Summer 2024