فهرست مقالات مریم قراچورلو مقاله 1 - تأثیر افزودن روغن استخراج شده از بافت چربی ذخیره ای شترمرغ (Struthio Camelus) بر پایداری اکسایشی روغن سویا نادیا دهقانی مریم قراچورلو پیمانه قاسمی افشار علوم غذایی و تغذیه , شماره 83 , سال 21 , تابستان 1403 مقاله 2 - بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران مریم قراچورلو امین موسوی خانقاه مریم میزانی شهرام شعیبی مرتضی شهرستانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 34 , سال 9 , بهار 1391 مقاله 3 - ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه مریم قراچورلو افسانه شاهوردی سید ابراهیم حسینی علوم غذایی و تغذیه , شماره 30 , سال 8 , بهار 1390 مقاله 4 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391 مقاله 5 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن مغز هسته انبه سه واریته کشت شده در ایران مریم قراچورلو ژامک جعفری علوم غذایی و تغذیه , شماره 39 , سال 10 , تابستان 1392 مقاله 6 - فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین مریم قراچورلو فاطمه رضائی رضا عزیزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 38 , سال 10 , بهار 1392 مقاله 7 - بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی مریم قراچورلو مهرناز سیمان پور مریم فهیم دانش علوم غذایی و تغذیه , شماره 35 , سال 9 , تابستان 1391 مقاله 8 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا مهرداد قوامی شیدا کدیور مریم قراچورلو بابک دلخوش علوم غذایی و تغذیه , شماره 26 , سال 7 , بهار 1389 مقاله 9 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل زهرا کمالی روستا مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 43 , سال 11 , تابستان 1393 مقاله 10 - تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا لیلا صداقت بروجنی محمد حجت الاسلامی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 57 , سال 15 , زمستان 1396 مقاله 11 - مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا محیا حدادی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 63 , سال 16 , تابستان 1398 مقاله 12 - تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا معصومه سادات میر رضایی رودکی محمد علی سحری بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو محسن برزگر علوم غذایی و تغذیه , شماره 45 , سال 12 , زمستان 1393 مقاله 13 - مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) سپیده حسینی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی علوم غذایی و تغذیه , شماره 44 , سال 11 , پاییز 1393 مقاله 14 - اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا محمد آشفته مهرداد قوامی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 60 , سال 15 , پاییز 1397 مقاله 15 - Quantitative Changes in Ascorbic Acid and Chlorophyll Contents of Parsley (Petroselinum crispum) and Dill (Anethum graveolens) Harvested in Three Consecutive Months of Spring 10.30495/jfbt.2022.66836.10287 F. Mirmohammadmakki M. Gharachorloo M. Ghavami V. Abdossi R. Azizinezhad Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 25 , سال 13 , بهار 1402 مقاله 16 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 26 , سال 13 , تابستان 1402