فهرست مقالات زهرا دولت آبادی مقاله 1 - بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.9.8 زهرا دولت آبادی سیدعلی مرتضوی معصومه مقیمی حمید بخش آبادی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397 مقاله 2 - بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی 20.1001.1.24234966.1399.12.2.1.0 10.30495/jfst.2020.673774 حمید بخش آبادی معصومه مقیمی زهرا دولت آبادی سحر اصغری پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1399 مقاله 3 - بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی زهرا دولت ابادی امیر حسین الهامی راد سید هاشم اخلاقی فیض آباد سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1395 مقاله 4 - بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6 10.30495/jfst.2020.674512 زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399 مقاله 5 - بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن حمید بخشآبادی ابولفضل بوژمهرانی محمد رستمی شیلان رشیدزاده زهرا دولت آبادی ریحانه شاهین فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1396 مقاله 6 - بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ حمید بخش آبادی معصومه مقیمی سید حسین استیری زهرا دولت آبادی محمد مسعود حفیظ نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1396