فهرست مقالات Afshin Akhounzadeh Basti مقاله 1 - تاثیر میکرولیپوزومهای حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره مهسا نیکخواه ژاله خوشخو سیدابراهیم حسینی پیمان مهستی افشین آخوندزاده علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400 مقاله 2 - بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک 10.30495/jfst.2022.1945128.1766 نوشین مهاجری پیمان مهستی شتربانی افشین آخوندزاده بستی ژاله خوشخو علی خنجری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 60 , سال 16 , تابستان 1403 مقاله 3 - Examining the Antimicrobial Properties of Thymol, which is Coated with Xanthan and Guar, on the Proliferation of Staphylococcus Aureus and Listeria in Hamburger. Parastoo Mesgaran Karimi Mohammad Rabbani Afshin Akhondzadeh Basti Zahra Beigmohammadi Food and Health , شماره 1 , سال 7 , پاییز-زمستان 2024