List of Articles Afshin Akhounzadeh Basti Article 1 - تاثیر میکرولیپوزومهای حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره M. Nikkhah J. Khoshkho S. E. Hoseini P. Mahasti A. Akhondzadeh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 72 , Year , Autumn 2021 Article 2 - بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک 10.30495/jfst.2022.1945128.1766 Noushin Mohajeri Peyman Mahasti Shotorbani Afshin Akhondzadeh Basti Zhaleh Khoshkhoo Ali Khanjari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 60 , Year , Summer 2024 Article 3 - Examining the Antimicrobial Properties of Thymol, which is Coated with Xanthan and Guar, on the Proliferation of Staphylococcus Aureus and Listeria in Hamburger. Parastoo Mesgaran Karimi Mohammad Rabbani Afshin Akhondzadeh Basti Zahra Beigmohammadi Food and Health , Issue 1 , Year , Autumn_Winter 2024