فهرست مقالات مرتضی خمیری مقاله 1 - بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته یحیی مقصودلو عاطفه مقصود لو مرتضی خمیری محمد قربانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 41 , سال 11 , زمستان 1392 مقاله 2 - استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله سمیه رضایی ارمی سید مهدی جعفری مرتضی خمیری هومان بیات علوم غذایی و تغذیه , شماره 47 , سال 12 , تابستان 1394 مقاله 3 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر 10.30495/jfh.2020.670898 احمد نصرالله زاده مرتضی خمیری علیرضا صادقی ماندانا محمودی مریم ابراهیمی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398 مقاله 4 - قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع 20.1001.1.24234966.1400.13.3.3.1 10.30495/jfst.2021.680652 مرتضی خمیری ماندانا محمودی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1400 مقاله 5 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو الهام نورمحمدی علیرضا صادقی ماهونک دینا شهرام پور مرتضی خمیری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1396 مقاله 6 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد آتنا سارانی علیرضا صادقی مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی مریم ابراهیمی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 6 , پاییز 1398 مقاله 7 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR 10.30495/jfm.2021.683635 دینا شهرام پور مرتضی خمیری محبوبه کشیری سید محمد علی رضوی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1400