فهرست مقالات Monir Ranjbar مقاله 1 - مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی 20.1001.1.24234966.1401.14.3.5.0 10.30495/jfst.2021.684147 منیره رنجبر مریم علینقیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1401 مقاله 2 - بر همکنش سرب و پوترسین بر بعضی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه شاهی (Lepidium sativum) 20.1001.1.20085958.1397.10.35.5.6 فاطمه حسنپورنژاد منیره رنجبر اکوفیزیولوژی گیاهی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397