فهرس المقالات Monir Ranjbar المقاله 1 - مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی 20.1001.1.24234966.1401.14.3.5.0 10.30495/jfst.2021.684147 منیره رنجبر مریم علینقیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401 المقاله 2 - بر همکنش سرب و پوترسین بر بعضی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه شاهی (Lepidium sativum) 20.1001.1.20085958.1397.10.35.5.6 فاطمه حسنپورنژاد منیره رنجبر اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397