فهرست مقالات امیرحسین الهامی راد مقاله 1 - تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گلمحمدی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.1.1 10.30495/jfst.2022.691055 نسیم پورابراهیم امیرحسین الهامی راد سودابه عین افشار محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 2 - بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها 10.30495/jfst.2021.1935474.1740 الهام احمدی امیرحسین الهامی راد نسرین ملانیا محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 3 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1396