فهرست مقالات عباسعلی مطلبی مقاله 1 - اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی عباسعلی مطلبی آتنا حسن ذاتی رستمی علی اصغر خانی پور مهدی سلطانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391 مقاله 2 - تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلیاتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال 20.1001.1.20080026.1395.10.2.9.6 علی اصغر خانی پور ذبیح اله بهمنی عبدالرسول ارومیه ای عباسعلی مطلبی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1395 مقاله 3 - بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) 20.1001.1.24234966.1400.13.4.12.2 10.30495/jfst.2021.680670 بابک کرمی یزدان مرادی عباسعلی مطلبی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 4 - بررسی تاثیر روش های تریمینگ(آراسته کردن) بر کیفیت و راندمان تولید فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) مهدی حفار محمدرضا احمدی مازیار یحیوی قربان زارع گشتی عباسعلی مطلبی سید حسن جلیلی علی اصغر خانی پور انوشه کوچکیان آبزیان و شیلات , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1389 مقاله 5 - تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای مینا سیف زاده عباسعلی مطلبی آبزیان و شیلات , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1390