فهرست مقالات پرستو پورعاشوری مقاله 1 - تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال الهام محمدی نژاد علیرضا عالیشاهی پرستو پورعاشوری حجت میرصادقی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1396 مقاله 2 - اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال بهاره شعبان پور گلنار گلنار قربانیان سیدمهدی اجاق پرستو پورعاشوری سیدمصطفی عقیلینژاد بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1395 مقاله 3 - مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران 20.1001.1.24234966.1397.10.4.11.0 محبوبه موسی یی پور بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری انیسه جمشیدی یاسمن اعتمادیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397 مقاله 4 - ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهسا رجب زاده پرستو پورعاشوری بهاره شعبان پور علیرضا عالیشاهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397 مقاله 5 - اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد 20.1001.1.24234966.1401.14.3.6.1 10.30495/jfst.2021.684148 بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری زهرا بشارتی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1401 مقاله 6 - تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده 20.1001.1.24234966.1399.12.4.6.9 10.30495/jfst.2020.674530 حجت میر صادقی علیرضا عالیشاهی مهدی اجاق پرستو پورعاشوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399