فهرس المقالات سید رسول شاه حسینی المقاله 1 - ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنیشده با عصاره آزاد و ریزپوشانیشده گیاه شنگ به منظورکاربرد در بستهبندی مواد غذایی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.5.7 10.30495/jfst.2021.1922457.1700 سید رسول شاه حسینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 2 - بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.11.9 10.30495/jfst.2020.1905693.1657 سید رسول شاه حسینی سید روح الله جوادیان رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402