List of Articles سید رسول شاه حسینی Article 1 - ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنیشده با عصاره آزاد و ریزپوشانیشده گیاه شنگ به منظورکاربرد در بستهبندی مواد غذایی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.5.7 10.30495/jfst.2021.1922457.1700 Seyyed Rasoul Shah Hosseini Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 2 - بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.11.9 10.30495/jfst.2020.1905693.1657 Seyyed Rasoul Shah Hosseini Seyyed Rohollah Javadian Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402