فهرس المقالات محمد مهدی نعمت شاهی المقاله 1 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری 20.1001.1.24234966.1401.14.2.3.6 10.30495/jfst.2021.684131 مهدی اطهری الهام آزادفر سیدحسین استیری احمد پدرام نیا محمد مهدی نعمت شاهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 2 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) 20.1001.1.24234966.1400.13.1.2.6 10.30495/jfst.2021.678973 محمد مهدی نعمت شاهی امیر حسین الهامی راد نفیسه نعمت شاهی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 3 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری 20.1001.1.24234966.1399.12.4.14.7 10.30495/jfst.2020.674737 مهدی اطهری امیر حسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی نفیسه نعمت شاهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399