فهرس المقالات امیر حسین الهامی راد المقاله 1 - مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی زهره موجرلو امیر حسین الهامی راد علی نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 2 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) 20.1001.1.24234966.1400.13.1.2.6 10.30495/jfst.2021.678973 محمد مهدی نعمت شاهی امیر حسین الهامی راد نفیسه نعمت شاهی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 3 - ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی رضا صفاری امیر حسین الهامی راد اسماعیل عطای صالحی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 4 - بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه محسن جنابی امیر حسین الهامی راد سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 5 - تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی مریم حسنی امیر حسین الهامی راد مجید محمد حسینی مصطفی شهیدی نوقابی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 6 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری 20.1001.1.24234966.1399.12.4.14.7 10.30495/jfst.2020.674737 مهدی اطهری امیر حسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی نفیسه نعمت شاهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399