فهرس المقالات محمد هادی اسکندری المقاله 1 - گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم مهدی هاشم پور صادقیان نسرین کاظمی پور سید شهرام شکرفروش محمد هادی اسکندری بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1397 المقاله 2 - کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی محمد هادی اسکندری سعیده هاشمی نسب مهرداد نیاکوثری شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 3 - اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن 10.30495/jfh.2020.671113 راحله فرهی آشتیانی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا مرحوم قیصری سارا بصیری محمد هادی اسکندری بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399 المقاله 4 - معرفی و مقایسه روشهای اندازهگیری خواص ضدکپکی باکتریهای لاکتیکی در پنیر حسین صداقت محمدهادی اسکندری مرضیه موسوینسب سیدشهرام شکرفروش محمدامین حنیفپور بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1392 المقاله 5 - مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1394 المقاله 6 - تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین محمد هادی اسکندری هاشم منتصری غلامرضا مصباحی علیرضا طاهری یگانه ، مهرداد نیاکوثری سمیه کرمی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1393 المقاله 7 - بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقیمانده در فرآوردههای گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا حجت اله گلکاری محمدهادی اسکندری سارا پاک فطرت ،حنان لشکری بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1391 المقاله 8 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1394