فهرس المقالات مهدی زارعی المقاله 1 - استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج وجیهه فدائی نوغانی اعظم مفیدی مهدی زارعی علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394 المقاله 2 - حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی بهوسیله کیتوزان و نانوکیتوزان مهدی زارعی مهدی پور مهدی بروجنی زهرا کشاورز میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 12 , تابستان 1395 المقاله 3 - تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه سیستئین بر کیفیت اسپرم و توان آنتی-اکسیدانی تام پلاسمای منی در قوچ عربی زهرا یوسف زاده صالح طباطبائی وکیلی مرتضی مموئی مهدی زارعی مجله پلاسما و نشانگرهای زیستی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1397 المقاله 4 - ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآوردههای شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون مهدی زارعی مهدی پورمهدی بروجنی آتنا منافعیان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 7 , بهار 1396 المقاله 5 - تعیین مقادیر بتاکاروتن و ویتامین Aسرم و کبد گوسفندان کشتارشده در کشتارگاه اهواز در فصول مختلف سال نگار هدایت علیرضا قدردان مشهدی علی شهریاری مهدی زارعی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1395 المقاله 6 - بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقهی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها علی فضل آرا مهدی زارعی احمد موالی زاده میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1395 المقاله 7 - بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال سیاوش مکتبی مهدی زارعی رویا رستمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1397