فهرس المقالات علی فضل ارا المقاله 1 - طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی نجمه نجارپور علی فضل ارا مهرنوش تدینی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 2 - بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو 10.30495/jfh.2019.669284 راضیه زنگنه علی فضل ارا مهدی پورمهدی بروجنی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1398 المقاله 3 - اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال 10.30495/jfh.2020.1912353.1289 سپیده کیانی قلعه سرد علی فضل ارا مریم قادری قهفرخی مهدی پورمهدی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1399 المقاله 4 - بررسی امکان آلودگی به اشریشیا کلی O157:H7 در شیر گوسفند مصرفی و ارزیابی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها شکوفه ملک نژاد اهرمی علی فضل ارا مهدی زارعی بهداشت مواد غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 5 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال تینا طاهری علی فضل آرا لاله رومیانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1398 المقاله 6 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1394 المقاله 7 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته آنا قاسمی نژاد علی فضل آرا ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395 المقاله 8 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی شیما شهرابی علی فضل آرا احمد زند مقدم میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396 المقاله 9 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396 المقاله 10 - بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک مهرنوش تدینی مژگان مقدم علی فضل آرا میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 3 , السنة 11 , پاییز 1403