فهرس المقالات رضوان پوراحمد المقاله 1 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2022.68863.11214 علیرضا حاصلی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی پیمان رجایی بهروز اکبری آدرگانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 78 , السنة 20 , بهار 1402 المقاله 2 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سینبیوتیک زینب محمدحسینی فرامرز خداییان چگنی رضوان پوراحمد علوم غذایی و تغذیه , العدد 64 , السنة 16 , پاییز 1398 المقاله 3 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری عاطفه قربانی رضوان پوراحمد مسعود فلاح پور مهناز مظاهری اسدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392 المقاله 4 - مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ زهرا قلعه موسیانی رضوان پوراحمد پیمان رجایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 5 - اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا بهناز کوهستانی رضوان پوراحمد بیژن خورشیدپور علوم غذایی و تغذیه , العدد 58 , السنة 15 , بهار 1397 المقاله 6 - Study of Production Possibility of Synbiotic Beverage Containing Red Cabbage, Carrots, Turnip Juices and Oligofructose Manouchehr Jafari Mahnaz Hashemiravan R. Pourahmad Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 28 , السنة 14 , زمستان 2024 المقاله 7 - Changes in Microbial, Rheological, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Sauce Containing Lactobacillus rhamnosus During Cold Storage 10.30495/jfbt.2022.69606.10298 H. Pourjavid M. Ataee R. Pourahmad A. A. Anvar H. Behmadi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 25 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 8 - Investigation of the viability of probiotic bacteria, sensory characteristics and proteolysis in probiotic soy cheese during storage 10.30495/jfbt.2023.74071.10309 S. Mashayekh R. Pourahmad B. Akbari-Adergani M. R. Eshaghi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 27 , السنة 13 , پاییز 2023 المقاله 9 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1397.10.4.5.4 زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 10 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو 20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3 10.30495/jfst.2019.544374 علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 11 - غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری سعید تکیه معروف رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1397 المقاله 12 - اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک مطهره بروغنی رضوان پوراحمد علی اکبریان موغاری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1397 المقاله 13 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال فاطمه صباغی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1398