فهرس المقالات مهناز هاشمی روان المقاله 1 - اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگیهای شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی مهناز هاشمی روان نادیا شکرانه علوم غذایی و تغذیه , العدد 37 , السنة 10 , زمستان 1391 المقاله 2 - اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو مرجان فروغی جواد کرامت مهناز هاشمی روان علوم غذایی و تغذیه , العدد 36 , السنة 9 , پاییز 1391 المقاله 3 - مقایسه شاخصهای رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری 20.1001.1.22518851.1400.17.1.11.2 10.30495/jvm.2022.1934595.1179 نازنین زند مهناز هاشمی روان صدرا صالح میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 17 , زمستان 1400 المقاله 4 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک مهدیه سادات آذرفام مهناز هاشمی روان سیمین اسدالهی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 5 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری بیژن خورشیدپور مهناز هاشمی روان سعیده اعیانی فرد زهره یحیایی صوفیانی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 6 - آنزیم های موجود در شیر ماندانا زورمند مهناز هاشمی روان فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1402 المقاله 7 - تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت حسین رحیمیمجد مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 8 - امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت عطیه ناصری مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1400 المقاله 9 - بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع معصومه دلفانی مهناز هاشمی روان فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 10 - بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه مروا حسینی مهناز هاشمی روان فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 11 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو 20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3 10.30495/jfst.2019.544374 علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 12 - بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر ساعده سادات سید حسینی سید ابراهیم حسینی مهناز هاشمی روان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 13 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس مهناز هاشمی روان مهرداد کریمی مجد علیرضا شهاب لواسانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1397 المقاله 14 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال فاطمه صباغی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1398 المقاله 15 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , پاییز 1403