فهرس المقالات علی محمدی ثانی المقاله 1 - حذف سرب با استفاده از پوست گلابی به روش جذب سطحی 10.22034/jest.2017.10702 مریم سعید فرجی علی محمدی ثانی فائزه تجلی حسین علیزاده گلستانی علوم و تکنولوژی محیط زیست , العدد 1 , السنة 19 , بهار 1396 المقاله 2 - بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی 10.30495/jfst.2021.1934534.1730 نعیمه کارآموز علی محمدی ثانی الهام مهدیان اکرم آریان فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 3 - تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب سیده مرضیه میرزائی علی محمدی ثانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1396