فهرس المقالات علیرضا قدس ولی المقاله 1 - مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.11.1 10.30495/jfst.2019.541370 حبیب الله میرزایی حمید بخش آبادی علیرضا قدس ولی سید مهدی جعفری امان محمد ضیائی فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 2 - تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی الهه رازقندی امرحسین الهامی راد علیرضا قدس ولی سید حسین استیری سارا آقاجانزاده سورکی حمید بخش آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 3 - ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی علیرضا قدس ولی حمید بخش آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396