فهرس المقالات امان محمد ضیائی فر المقاله 1 - بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ هادی باقری مهدی کاشانی نژاد مهران اعلمی امان محمد ضیایی فر علوم غذایی و تغذیه , العدد 62 , السنة 16 , بهار 1398 المقاله 2 - تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ آزاده سلیمی یحیی مقصودلو سید مهدی جعفری علیرضا صادقی ماهونک مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیایی فر علوم غذایی و تغذیه , العدد 48 , السنة 12 , پاییز 1394 المقاله 3 - مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن حسن صباغی امان محمد ضیایی فر علیرضا صادقی مهدی کاشانی نژاد حبیب اله میرزایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 4 - مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.11.1 10.30495/jfst.2019.541370 حبیب الله میرزایی حمید بخش آبادی علیرضا قدس ولی سید مهدی جعفری امان محمد ضیائی فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 5 - مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396