فهرس المقالات حمید بخش آبادی المقاله 1 - مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.11.1 10.30495/jfst.2019.541370 حبیب الله میرزایی حمید بخش آبادی علیرضا قدس ولی سید مهدی جعفری امان محمد ضیائی فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 2 - بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.9.8 زهرا دولت آبادی سیدعلی مرتضوی معصومه مقیمی حمید بخش آبادی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 3 - تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی الهه رازقندی امرحسین الهامی راد علیرضا قدس ولی سید حسین استیری سارا آقاجانزاده سورکی حمید بخش آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 4 - تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی مریم عاملی مهدی قیافه داوودی ریحانه احمدزاده قویدل حمید بخش آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 5 - ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی علیرضا قدس ولی حمید بخش آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396