فهرس المقالات سید جاوید مرتضوی تبریزی المقاله 1 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی 10.30495/jfh.2022.1964791.1366 سیدعلیرضا مرتضوی افشین جوادی نویده انرجان جاوید مرتضوی حمید میرزایی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401 المقاله 2 - بررسی سطوح سرمی کراتینین، اوره و اسید اوریک در ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhyncus mykiss) مبتلا به نفروکلسینوز جاوید مرتضوی تبریزی فرهنگ ساسانی بهیار جلالی جعفری آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1386