• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • حمید میرزایی

    فهرس المقالات حمید میرزایی


  • المقاله

    1 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
    رامین شیشه گر حمید میرزایی خسرو محمدی گیتی کریم ودود رضویلر
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1397

  • المقاله

    2 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
    10.30495/jfh.2021.1916571.1298
    نعیمه شعبانی لکرانی افشین جوادی هدی جعفری زاده- مالمیری حمید میرزایی جاوید صادقی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1399

  • المقاله

    3 - بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول
    10.30495/jfh.2020.1908282.1283
    خداویردی عباس‌زاده معروفان حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1399

  • المقاله

    4 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
    10.30495/jfh.2022.1964791.1366
    سیدعلیرضا مرتضوی افشین جوادی نویده انرجان جاوید مرتضوی حمید میرزایی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401

  • المقاله

    5 - بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن
    10.30495/jfh.2021.677459
    میرعلی رحیمی زاد تولون حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400

  • المقاله

    6 - شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
    10.30495/jfh.2023.1986171.1401
    فائزه سالک حمید میرزایی جلیل خندقی افشین جوادی یوسف نامی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1402

  • المقاله

    7 - جداسازی و شناسایی برخی ویژگی‌های فنوتیپی سودوموناس‌‌ها در خط کشتار مرغ
    10.30495/jfh.2022.1959723.1357
    حسن جعفرزاده حمید میرزایی شهرام حنیفیان افشین جوادی جلال شایق
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1401

  • المقاله

    8 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
    10.30495/jfh.2022.1965039.1368
    اسماعیل زنگانه حمید میرزایی سید مهدی جعفری محمدرضا افشار مقدم افشین جوادی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1401

  • المقاله

    9 - اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال
    10.30495/jfh.2023.1973949.1384
    علی خدادادی بایقوت افشین جوادی صدیف آزادمرد دمیرچی حمید میرزایی یونس انزابی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1401

  • المقاله

    10 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری
    10.71876/jfh.2024.4021443
    فرزاد نوعی حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 52 , السنة 13 , زمستان 1402

  • المقاله

    11 - مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا
    محمد پورعلی بهزاد حمید میرزایی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1390

  • المقاله

    12 - مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391
    مهوش انوری‌نژاد حمید میرزایی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1392

  • المقاله

    13 - جستجو و شناسایی هلیکوباکتر ‌پلوروم در کبد و محتویات سکوم تعدادی از طیورگوشتی ارجاعی به درمانگاه‌های شهر تبریز، با استفاده از روش‌های کشت و PCR
    10.30495/jvcp.2022.1959425.1367
    سید محمد علوی شوشتری افشین جوادی غلامرضا زرینی حمید میرزایی شهرام حنیفیان
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 3 , السنة 16 , پاییز 1401

  • المقاله

    14 - بررسی رخداد توکسمی آبستنی در گوسفندان منطقه صوفیان تبریز
    علی حسن پور غلامعلی مقدم بهرام عمواوغلی تبریزی حمید میرزایی کریم حاجی پور صوفیانی
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1386

  • المقاله

    15 - مطالعه تغییرات ویژگی‌های شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن
    حمید میرزائی علی علیقلی نژاد
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 18 , السنة 5 , تابستان 1390

  • المقاله

    16 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
    10.30495/jfst.2023.1973945.1836
    فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403

  • المقاله

    17 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا
    فریبا بخشی حمید میرزائی نارملا آصفی
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1395

  • المقاله

    18 - جداسازی و بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی آنتروکوک‌ها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم
    10.30495/jfm.2022.1944859.1744
    حمید میرزائی زهرا نوری حامد
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1401

  • المقاله

    19 - مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی
    10.30495/jfm.2022.1968051.1790
    فردین کوهی حمید میرزائی یوسف نامی جلیل خندقی افشین جوادی
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1402

  • المقاله

    20 - اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ
    10.71876/jfh.2024.1122822
    شاهین جبرائیلی پور حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 54 , السنة 14 , تابستان 1403

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول